Hyppää sisältöön

Hae rahoitusta: Innovaatio- ja osaamisverkostojen haut aukesivat

| Rahoitushaut

Innovoivat kaupungit ja yhteisöt kokonaisuudessa kehitetään mm. innovaatio- ja osaamisverkostoja: kehittämishankehaku ja koordinaatiohankehaku ovat nyt auki!

Innovaatio- ja osaamisverkostot teemassa on auki sekä koordinaatio- että tutkimushankehaku. Hakuaika molempiin on 17.1.-15.3.

Elinkeinoelämäverkottuneet tutkimushankkeet -haku

Tavoitteena on tukea uusien innovaatio- ja liiketoimintaekosysteemien syntymistä ja elinkeinoelämälähtöistä osaamisen uudistumista. Tässä haussa haetaan elinkeinoelämäverkottuneita tutkimushankkeita seuraaviin teemoihin:

  • Uudistuva valmistava teollisuus: Esimerkiksi digitalisaation ja datatalouden mahdollisuudet johtamisessa sekä tuote- ja palveluliiketoiminnassa, älykkäiden pintojen, tekoälyn, Internet of Things, robotiikan, fotoniikan ja Extended Realityn mahdollistamien ratkaisujen hyödyntäminen teollisuuden tuotteissa, palveluissa, tuotanto- ja liiketoimintaprosesseissa.
  • Hyvinvointi ja terveys: Hyvinvointi- ja terveyspalveluja merkittävästi uudistavien personoitujen ja älykkäiden ratkaisujen kehittäminen ja skaalautuvat liiketoimintamallit
  • Kestävät ja älykkäät elinympäristöt: esimerkiksi vihreät ja älykkäät energiajärjestelmät, teollisuuden ja yhdyskuntavesien kiertotalousratkaisut, hiilineutraalit rakentamisratkaisut (esimerkiksi kaavoitus, komponentti, tuote, rakennukset, korttelit)

    Innovaatio- ja osaamisverkostot teemassa auki tutkimushankehaku | Rakennerahastot

Koordinaatiohankehaku

Innovaatio- ja osaamisverkostot -teeman tavoitteena on tukea osaamisintensiivisten, uusien innovaatio- ja liiketoimintaekosysteemien syntymistä ja elinkeinoelämälähtöistä osaamisen uudistumista. Etelä-Savon ELY-keskus hakee nyt teemalle koordinaatiohanketta. Koordinoiva hanke toteutetaan yhteistyössä rahoittavan viranomaisen kanssa muiden rahoitettavien hankkeiden tavoin. Rahoitusta voivat hakea julkiset ja yksityiset voittoa tavoittelemattomat yhteisöt sekä säätiöt.

Innovaatio- ja osaamisverkostot -teema hakee koordinaatiohanketta | Rakennerahastot

Kaikki artikkelit